Menu
Jens-Christian Hagman

Boliglån DANMARK ApS Pantebrevsselskab blev stiftet i 1995 af Jens-Christian Hagman, dog under navnet Finansieringsselskabet DANMARK og siden Pantebrevsselskabet DANMARK. Navneændringen er grundet lovgivningen om pantebrevsselskaber. I alle årene har selskabet haft samme ejer, men nu med et nyt godt navn der præciserer hvad vi arbejder med.

Det kan være en stor beslutning at ansøge om lån.

Specielt når det ikke er i banken eller hos realkreditinstitutterne. Vi giver her nogle eksempler på hvad vi kan i forhold til andre ud lånere, og håber vi får chancen for at vise hvad vi kan. Det er helt GRATIS og uforpligtende.

Hvorfor vælge Boliglån DANMARK ApS Pantebrevsselskab.?

Få udbetalt forskud på op til kr. 50.000,- samme dag lånet er tinglyst.

Boliglån DANMARK ApS er fuldt konkurrencedygtig med banken, når det gælder boliglån i fast ejendom. Vi tilbyder Boliglån der modsat banken IKKE kan kræves indfriet før tid, hvilket sikrer lånetager en tryg afvikling.

Vi tilbyder KUN Boliglån der KAN indfries før tid mod et gebyr på mellem 0-5 % af restgælden.

  • Boliglån DANMARK ApS yder pantebrevslån uden fordyrende bidrag. Altid med Fast rente i hele løbetiden, hvilket sikrer lånetager mod rentestigninger.
  • Boliglån DANMARK ApS er et uafhængigt selskab med en vifte af investorer, hvilket gør os meget fleksible i de fleste situationer.
  • Boliglån DANMARK ApS lever af tilfredse kunder og positiv omtale, og har gjort det siden 1995.


Vores investorer er:

  • Pengeinstitutter
  • Pensionskasser
  • Samt anerkendte private investorer


Boliglån DANMARK ApS er et stærkt og seriøst alternativ til banken. Vi yder pantebrevslån til nuværende boligejere samt finansiering af ejendomshandler overalt i Danmark.

Boliglån DANMARK ApS bestræber sig på hurtig og effektiv sagsbehandling, hvor vi dagligt følger op på igangværende lånesager.

– eller udfylde låneformularen på vores hjemmeside.