Menu

Har banken sagt nej?

Har du fået afslag på din drømmebolig af banken? Vi har over 20 års erfaring med lån og har gennem årene hjulpet tusindevis af boligejere/ boligkøbere.
Kontakt os for uforpligtende tilbud, eller benyt vores Låneberegner her.

Vi hjælper også i udkants Danmark

Boliglån DANMARK ApS finansierer dit nye hus uanset hvor i Danmark du ønsker at bo. Vi yder lån overalt i Danmark – også til dem andre ikke vil hjælpe. Kontakt os helt gratis og uforpligtende for at høre nærmere om hvad vi kan hjælpe dig med.

Hvad er et pantebrevslån?

Et pantebrevslån er et godt alternativ til et boliglån i banken, da du har mulighed for at at låne penge med pant i boligen.
Fordelen ved et pantebrevslån er at du får muligheden for at optage lån til en lavere rente, samt over en længere periode, hvilket giver dig en større økonomisk frihed.  

Sådan foregår det

For at få forhåndsgodkendelse til boligkøb skal du maile følgende til os:

  • Nyeste Årsopgørelser.
  • Skatteoplysninger. Findes på www.skat.dk ved at logge ind med NEMid/nøglekort
  • 3.seneste lønseddeler/udbetalinger.
  • Opstilling over ejendommen.

Vi skal bruge 24 timer til endelig godkendelse fra investor.

Der kræves en udbetaling på min 5% af boligens handelspris og efter accept af tilbud, underskrives alle relevante dokumenter.

Når Boliglån DANMARK ApS modtager deponeringskvitteringer fra mægleren(udbetalingen) stiller vi garanti for restkøbesummen, som koster kr. 2.500.-.
Vi tilbyder ligeledes at skrive skøde på ejendommen kr. 3.500.- som indbetales til kontoret.

Herefter tinglyses det nye lån og de gamle prioriterer i ejendommen aflyses.
Når det nye lån er tinglyst uden præjudicerende rets anmærkninger bliver boliglånet afregnet og du modtager en købsafregning med posten, der viser præcis hvad pengene er brugt til.

Beregn dit lån her, eller kontakt os for et uforpligtende møde.